En glad person som ligger i senga med en sovemaske, med teksten 'Velkommen til vår verden' som en invitasjon til komfort og avslapning

Velkommen til vår verden

Hos Rezt er du velkommen til en verden som dreier seg om bedre søvn. Vi kombinerer enkelhet, komfort og stil for å gi deg den ultimate søvnopplevelsen, uansett hvor du er.

Hvem vi er

Rezt, som ble grunnlagt i Norge i 2021, er resultatet av en lidenskap for å forbedre søvnen for mennesker. På kort tid har sovemasken vår blitt Norges mest foretrukne, med over 5000 fornøyde kunder.

En fornøyd person som våkner opp i senga, strekker seg og smiler, uten sovemaske, og føler seg uthvilt og klar for dagen
En fornøyd person som ligger i senga med en sovemaske, smiler og ser avslappet ut, klar for en god natts søvn

Hva vi gjør

Hos Rezt lager vi produkter for at du skal få hvile og god søvn uansett hvor du er. Våre masker er designet med tanke på komfort, fullstendig mørkhet og brukervennlighet.

Hvorfor vi gjør det

Vår grunnlegger, som selv har kjent på utfordringene med dårlig søvn, vet hvor frustrerende det kan være å ikke få hvilen man trenger. Vi mener at bedre søvn fører til et bedre liv, og det driver oss til å gjøre det vi gjør, da den ultimate sovemasken kan være et middel på veien.

Grunnleggeren står smilende utenfor Eiffeltårnet i Paris, iført en sovemaske og en nakkepute, og representerer en kombinasjon av reisekomfort og kjente landemerker.
REZT bildefoto som viser en stilig sovemaske og en komfortabel nakkepute sammen med en praktisk oppbevaringspose, designet for reisende som ønsker en avslappende reiseopplevelse

Våre produkter

Hos REZT retter vi fokus på å forbedre komfort og avslapning i din hverdag. Våre nøye utvalgte produkter er designet for å takle vanlige utfordringer, fremme bedre søvn og gi deg den avslapning du fortjener, uansett hvor du er. Vi er dedikerte til å forbedre din livskvalitet gjennom det vi tilbyr.

Vår grunnlegger

Runar Aakerlund, støtte på søvnproblemer og fant ut at alle tilgjengelige sovemasker enten slapp inn lys eller var ubehagelige å ha på. Drevet av denne frustrasjonen, startet han REZT for å skape en bedre løsning. Fra leiligheten sin i Oslo utviklet han REZTs første produkt. I dag leder han et engasjert team fra hovedkontoret i Oslo.

Bilde av grunnleggeren av REZT, poserer selvsikkert og ser bra ut, tatt av en profesjonell fotograf. Utstrålingen av kvalitet og stil som er kjennetegnet ved merket.

Spørsmål? Besøk vår FAQ-page for mer informasjon.

Tilbake til butikken